Program și Contact
Luni | Marți | Miercuri | Joi | Vineri
8 - 15
Telefon
0774 932 931
Adresa
Reghin, Petru Maior 28/1
Despre noi
dr. Csorvási Szabó Hajnal

Medic specialist - medicină internă
Barta Andrea

Asistent
Servicii
Consultatii de medicină internă

Este o metodă complexă de diagnosticare prin anamneză, examen obiectiv si completarea investigatiilor cu analize de laborator, EKG si la nevoie cu ultrasonografie. Se adresează pacientilor adulti care se prezintă cu afectiuni/simptome cardiovasculare, digestive, respiratorii, reno-urinare sau vasculare periferice.
EKG
Este o metoda de investigatie a activitătii electrice a inimii. Electrozii plasati pe piele la nivelul toracelui, membrelor inferioare si superioare, detecteaza impulsurile electrice miocardice, acestea sunt conduse la aparatul EKG ce transformă aceste impulsuri si le reprezintă grafic pe hârtie. Putem detecta tulburări de ritm sau de conducere (aritmii), semne de flux sanguin insuficient la nivelul inimii (cardiopatia ischemică, infarct miocardic), modificări ale volumului miocardic (hipertrofii), semne de inflamatie a pericardului (pericardită), etc.
Holter TA/24 ore

Este metoda care permite monitorizarea tensiunii arteriale pe parcursul a 24 de ore. Se foloseste pentru a diagnostica hipertensiunea arterial, severitatea acesteia si de a obiectiva eficienta tratamentului antihipertensiv.
Ecografia abdominala

Este o modalitate neinvazivă prin care obtinem informatii in timp real despre organele interne abdominale: ficat, colecist, căile biliare, pancreas, rinichi, splină, vezica urinară, prostata, uterul si ovarele, cu ajutorul ultrasunetelor. Este o metodă de rutină, fără efecte adverse, poate fi repetată ori de câte ori este nevoie.
Ecografia Doppler vascular ale membrelor inferioare si superioare

Metoda care permite explorarea neinvazivă ale arterelor si venelor membrelor inferioare si superioare prin folosirea ultrasunetelor. Se adresează pacientilor cu dureri la nivelul membrelor, tulburări trofice sau pigmentare la acest nivel, pacienti cu boală varicoasă sau cu suspiciune/semne de tromboză venoasă sau cu arteriopatie periferică.
Ecografia Doppler carotidian si vertebral

Este o metodă de examinare imagistică neinvazivă ale arterelor cervicale care utilizează ca vector al informatiei medicale ultrasunetele. Este o metodă simplă, prin care obtinem informatii despre aceste vase: calibrul, traiectul acestora, modificările parietale si de flux sanguin.
Copyright Noremavital 2024